aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Πλήρωσε τα τραγικά λάθη της

ΑΕΛ: Πλήρωσε τα τραγικά λάθη της

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η εικόνα του αγώνα στο ΓΣΠ ήταν όπως την περιέγραψε στη συνέντευξη Τύπου ο Πάμπος Χριστοδούλου. Η ΑΕΛ δεν κινδύνεψε μέχρι το 30ο λεπτό, όμως στη συνέχεια η νευρικότητα των ποδοσφαιριστών από την ένταση που προκλήθηκε στο 31ο λεπτό, η κακή εκτίμηση του Ρόμο στο πρώτο γκολ (34’) και το αβίαστο λάθος του Λαφράνς από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ, οδήγησαν την ομάδα της Λεμεσού στην ήττα. Ειδικά όταν έγινε το 0-2 στο 78’, σ’ ένα χρονικό σημείο που η ΑΕΛ θέλησε να βάλει πίεση για να ισοφαρίσει.

Η ΑΕΛ σ’ ένα από τα χειρότερα ντέρμπι που έγιναν το ΓΣΠ, δεν είχε καρδιά, ούτε και αυτοπεποίθηση. Τα ατού της δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και σε συνδυασμό με τα τραγικά λάθη που έγιναν, την οδήγησαν στην τρίτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα. Οι γαλαζοκίτρινοι φάνηκαν απροετοίμαστοι όταν ο αντίπαλος μπήκε μπροστά στο σκορ.

Επηρέασε και η απουσία του Ζούνιορ, καθώς η ζημιά ήταν διπλή αφού από τη μια ο τεχνικός της ΑΕΛ υποχρεώθηκε να μετακινήσει στο κέντρο της άμυνας τον Σοάρες, στερώντας από την μεσαία γραμμή τον κορυφαίο ανασταλτικό μέσο, ένα ποδοσφαιριστή με πάθος και κλεψίματα.

Αυτό που τονίζουν στην ΑΕΛ, πλέον, είναι πως δεν υπάρχει χρόνος για κλάματα. Με την προχθεσινή ήττα η ομάδα έχει ήδη υποχωρήσει στην 4η θέση και έχει μπροστά της το ντέρμπι του Σαββάτου με την Ομόνοια, η οποία είναι στο -4 από την ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού είναι εντός στόχου, όμως το πρωτάθλημα εισέρχεται σε μια κρίσιμη καμπή και κάθε απώλεια βαθμών δύσκολα θα αναπληρώνεται.

Η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ δεν είναι το τέλος του κόσμου, λένε στην ΑΕΛ και είναι νωρίς για να πάρει πίσω την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου. Ακολουθούν μέχρι το τέλος της περιόδου μόνο ντέρμπι και θα επιδιώξει να ετοιμαστεί από κάθε άποψη για να επανέλθει στις επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ