ΑΕΛ: Όλοι προ των ευθυνών τους!

Αν η ΑΕΛ ξαναβρεί τη φρεσκάδα της, μπορεί να δικαιώσει τις προσδοκίες των οπαδών της...


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Προ των ευθυνών τους θα φέρει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ο Ανδρέας Σοφοκλέους. Ο πρόεδρος θα τους μιλήσει αύριο, λογικά σε αυστηρό ύφος μετά τις τελευταίες άσχημες αγωνιστικές τους παρουσίες, οι οποίες όχι μόνο απογοήτευσαν αλλά είχαν και βαθμολογικό κόστος για την ομάδα. Δεν αποκλείεται να τους ανακοινώσει και απόφαση για επιβολή προστίμου.

Οι γαλαζοκίτρινοι είναι αναγκασμένοι να αφήσουν πίσω τους τις αποτυχίες στα παιχνίδια με την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ. Αν προσθέσουμε και τους δύο χαμένους βαθμούς στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, σε τρία ματς με ανταγωνιστές τους δέχτηκαν απώλεια οκτώ βαθμών. Πρόκειται για την πιο ζημιογόνα υποχώρησή τους στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, όλα ακόμη είναι ανοικτά για ανάκαμψη και αντεπίθεση. Είδαν τα λάθη, τις αδυναμίες τους και ξέρουν καλύτερα πώς να κυνηγήσουν αυτό που θέλουν. Και οι ποδοσφαιριστές θέλουν να επανέλθουν στις νίκες.

Ο Ανδρέας Σοφοκλέους μίλησε με τον Πάμπο Χριστοδούλου και πείσμωσαν για την υλοποίηση των στόχων της ομάδας. Μάλιστα, εντός των προσεχών εβδομάδων, ίσως προκύψουν ευχάριστα νέα, με τις δύο πλευρές να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, κάτι που θα φέρει αισιοδοξία και ηρεμία στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο. Ο Κύπριος τεχνικός έκανε μεγάλο αγώνα για να ανεβάσει την ΑΕΛ σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, παρότι, όπως λένε οι γαλαζοκίτρινοι, έχουν τον πιο χαμηλό προϋπολογισμό από όλες τις ομάδες της πρώτης εξάδας.

Αν δεν υπήρχαν οι απώλειες των Σόουζα, Σιέλη και Ζούνιορ, η κατάσταση θα ήταν καλύτερη για την ομάδα του. Είναι δικαιολογημένη μια απογοήτευση από την πλευρά του προπονητή, όμως είναι πεισματάρης και αναμένεται να βρει τις λύσεις. Προετοιμάζει την ομάδα του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ερμή, με στόχο την επάνοδο στις νίκες. Η ΑΕΛ θα κυνηγήσει τη διάκριση, είτε μέσω του πρωταθλήματος είτε μέσω του κυπέλλου. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί οι ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν την απόδοσή τους.

Με βάση τον βαθμολογικό πίνακα, όλα είναι πιθανά στα δέκα παιχνίδια της δεύτερης φάσης. Αν η ΑΕΛ ξαναβρεί τη φρεσκάδα της, μπορεί να δικαιώσει τις προσδοκίες των οπαδών της.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ