ΑΕΛ: Επικεντρώνεται στην επόμενη μέρα


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ, ως μεγάλη ομάδα, δεν έχει την πολυτέλεια να μένει κολλημένη σε πρόσωπα. Υπάρχει η επόμενη μέρα και ούτε ο Πάμπος Χριστοδούλου θα ήθελε η αποχώρησή του να επηρεάσει την ομάδα. Άλλωστε, όπως ο ίδιος είπε, η αποχώρησή του έγινε με στόχο να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Κύπριο τεχνικό, αλλά στη θέση που βρίσκεται σήμερα η ΑΕΛ το κύριο μέλημα όλων είναι να κοιτάξουν μπροστά και να δουν την επόμενη μέρα.

Η σεζόν δεν έχει τελειώσει, υπάρχουν δέκα ντέρμπι για το πρωτάθλημα και άλλα δύο με τον ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο, με την ευχή να αυξηθούν. Θέλοντας να μη χαθεί η σεζόν, όλοι στον σύλλογο κινούνται με στόχο να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών, γιατί η υποχώρηση της ομάδας είναι (και) δική τους ευθύνη. Σε τρία παιχνίδια, με τον ΑΠΟΕΛ, την Ομόνοια και τον Ερμή, η ΑΕΛ δέχθηκε εννέα γκολ, αριθμός που δεν συνάδει με όσα παρουσίασε προηγουμένως. Επίσης, δεν παραβλέπει κανείς τη φυγή του Σιέλη αλλά και τον τραυματισμό του Σόουζα. Υπάρχει δρόμος και χρόνος για να αποδείξουν όσοι βρίσκονται στην ομάδα πως μπορούν να υλοποιήσουν τον στόχο της Ευρώπης.

Ο Διονύσης Διονυσίου έπιασε ήδη δουλειά, θέλοντας να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Πάμπου Χριστοδούλου δεν έχει και την πιο εύκολη αποστολή. Καλείται, σε συνδυασμό με τη δουλειά στην τακτική να τονώσει και το ηθικό των ποδοσφαιριστών. Επίσης, ενδέχεται να θελήσει να προβεί σε κάποιες αλλαγές, προσδοκώντας να διαφοροποιήσει την εικόνα της ομάδας. Γνωρίζει τι μπορεί να προσφέρει ο κάθε ποδοσφαιριστής και ίσως αυτό τον βοηθήσει να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα το βράδυ του Σαββάτου. Επιστρέφει ο Αϊρόσα, ενώ θα απουσιάσει και πάλι ο Ζούνιορ.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ