ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ: Πετροβολισμός, τραυματισμοί και δύο συλλήψεις

Με δελτίο Τύπου, η Αστυνομία ενημερώνει για τα επεισόδια που υπήρξαν μετά το τέλος του ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό.

Αναλυτικά:

Με τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη χθες μεταξύ των ωρών 6 μ.μ. – 8 μ.μ., στο Τσίρειο στάδιο στη Λεμεσό, αριθμός οπαδών της ΑΕΛ έριξαν από την κερκίδα πέτρες εντός του γηπέδου. Από τον πετροβολισμό τραυματίστηκαν ελαφρά δύο επιτηρητές, οι οποίοι έτυχαν των πρώτων βοηθειών από νοσηλευτές που ήταν καθήκον στο γήπεδο.

Με επέμβαση της Αστυνομίας στην κερκίδα της ΑΕΛ, αποχώρησαν οι οργανωμένοι οπαδοί, ενώ ακολούθησε πετροβολισμός προς τα μέλη των αντιοχλαγωγικών διμοιριών, με αποτέλεσμα να γίνει περιορισμένη χρήση χημικών από την Αστυνομία.

Από τον πετροβολισμό τραυματίστηκε ένας Λοχίας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκε, ενώ του παραχωρήθηκε άδεια ασθενείας τεσσάρων ημερών.

Επίσης, πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, συνελήφθησαν δύο οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας 30χρονος για διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον φρουρού ασφαλείας και ένας 34χρονος, για διερευνώμενη υπόθεση μέθης, πρόκλησης ανησυχίας και αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης.

Τα πιο πάνω πρόσωπα, στη συνέχεια κατηγορήθηκαν γραπτώς και απολύθηκαν, για να παρουσιαστούν ενώπιον Δικαστηρίου. Το ΤΑΕ Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζουν τις εξετάσεις.

** Φωτογραφία αρχείου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ