ΑΕΛ: Αδικία, απορία και άμεση υποβολή έφεσης

Ανακοίνωση από τη διοίκηση της ομάδας της Λεμεσού...

Η διοίκηση της ΑΕΛ αποφάσισε να εφεσιβάλει την απόφαση του Αριστοτέλη Βρυωνίδη να τιμωρήσει τον Μικέλ Αρουαμπαρένα με επιπλέον τρεις αγωνιστικές με τη δικαιολογία πως εξύβρισε τον Κώστα Ψευδιώτη.

Υπενθυμίζουμε πως στον επαναληπτικό προημιτελικό με τον ΑΠΟΕΛ, ο Βάσκος φορ στην προσπάθειά του να αποφύγει τον Ψευδιώτη ενώ έτρεχε, τον έριξε στο έδαφος, αλλά ο τελευταίος όχι μόνο τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη, αλλά υποστηρίζει κιόλας πως δέχθηκε εξύβριση.

«Η ΑΕΛ παρακολούθησε με απογοήτευση την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή μας Μικέλ Αρουαμπαρένα και ξεκαθαρίζει ότι θεωρεί άδικη την απόφαση για επιπλέον τιμωρία του με 3 αγωνιστικές, όποτε αποφάσισε να προχωρήσει σε έφεση», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΑΕΛ και καταληκτικά τονίζεται:

«Αντιλαμβανόμαστε ότι η απόφαση βασίστηκε μόνο στην μαρτυρία του Διαιτητή και γι’ αυτό ακριβώς θα εφεσιβάλουμε άμεσα. Σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος παρακολούθησε με απορία και ακόμα σχολιάζει την συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης Κώστα Ψευδιώτη».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ