aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΞυπνά μνήμες της σεζόν 2012-13

Ξυπνά μνήμες της σεζόν 2012-13

Τρία παιχνίδια έχει δώσει η ΑΕΚ στην τρέχουσα σεζόν και μετρά ισάριθμες νίκες, με έξι γκολ και χωρίς να δεχθεί κανένα. Ένα στατιστικό το οποίο δείχνει την καλή αμυντική της λειτουργία και την αποτελεσματικότητα της στην επίθεση.

Στόχος σήμερα είναι να κερδίσει και τον Εθνικό και αν είναι δυνατόν, να κρατήσει για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι την εστία της ανέπαφη. Κάτι παρόμοιο η ομάδα της Λάρνακας πέτυχε την περίοδο 2012-13, όταν είχε κερδίσει τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές χωρίς να δεχθεί κανένα γκολ.

Τότε το σερί της σταμάτησε στην 5η αγωνιστική και στο στείρο 0-0 με τη Νέα Σαλαμίνα, όμως με τον Χαϊμόφ κάτω από τα δοκάρια είχε διατηρήσει ανέπαφη την εστία της για εννέα ολόκληρα ματς. Είναι νωρίς να μιλάμε για ρεκόρ, όμως η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία κόντρα στον Εθνικό να πάρει τη νίκη και αν αυτή έρθει και με μηδέν παθητικό, θα είναι ακόμη καλύτερα.

Πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ είναι ότι και στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει, δεν επέτρεψε να γίνουν πολλές φάσεις μπροστά από την εστία του Μίνιο, ο οποίος, όποτε χρειάστηκε, ήταν εκεί και έδειξε την κλάση του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ