aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒγαλμένη από… υπολογιστή!

Βγαλμένη από… υπολογιστή!

Όταν η κληρωτίδα έβγαλε την Στουρμ Γκρατς ως αντίπαλο της ΑΕΚ στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, φυσιολογικά η αισιοδοξία ήταν συγκρατημένη. Με την ολοκλήρωση δύο ενενηντάλεπτων, επιβεβαιώθηκε ότι η ομάδα της Λάρνακας δεν ήταν απλά ανώτερη, αλλά υπήρχε χάσμα ανάμεσά τους.

Οι κιτρινοπράσινοι ήταν εκπληκτικοί και στον επαναληπτικό (είχε προηγηθεί το 2-0 στο Γκρατς) και φιλοδώρησαν με πέντε τέρματα τους Αυστριακούς σε μία βραδιά που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη τους. 5-0 το τελικό αποτέλεσμα κι ίσως η «πεντάρα» να ήταν λίγη!  Και με τέτοιες εμφανίσεις έχουν κάθε δικαίωμα να πιστεύουν ότι θα ξεπεράσουν και το επόμενο εμπόδιο (πιθανότατα την Τρεντσίν Σλοβακίας) για να βρεθούν στους ομίλους της διοργάνωσης. Βγαλμένο απ’ τα κιτάπια ενδεχομένως και από τον υπολογιστή του Αντόνι Ιραόλα ήταν το ματς των Λαρνακέων.

Κυριαρχία, passing game, γρήγορο γκολ και να βρεθεί από νωρίς… στο καναβάτσο η αντίπαλος! Τελικά, δεν ήταν δύσκολη ούτε η κυριαρχία, ούτε το γρήγορο γκολ. Το ματς ήταν «τελειωμένο» από νωρίς! Ο Βάσκος τεχνικός ζήτησε «να δείξουμε ομαδικότητα και να εκμεταλλευτούμε τους χώρους όταν πάρει ρίσκα η αντίπαλός μας» κι οι παίκτες του ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ