Βάζει μπρος τις μηχανές με δύο «νέους»


ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Και οι μηχανές… ξαναζεσταίνονται! Το απόγευμα η ΑΕΚ αρχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν. Η έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του συλλόγου στις 30 Ιουνίου υποχρεώνει τους Λαρνακείς να μπουν από νωρίς στα… βάσανα.

Οι κιτρινοπράσινοι θα αρχίσουν προπονήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού η ανοιχτή προπόνηση για τον κόσμο προγραμματίστηκε για τις 6 Ιουνίου. Σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα ο νέος προπονητής δεν θα είναι παρών, αφού έχει ακόμη υποχρεώσεις με τη Γέιδα και θα είναι σε θέση να πιάσει δουλειά είτε στις 13 είτε στις 27 Ιουνίου.

Αν και αυτό μπορεί φαινομενικά να φαντάζει πρόβλημα, εντούτοις ο Τσάβι Ρόκα θεωρεί ότι ούτε θα στοιχίσει, ούτε θα επηρεάσει την προετοιμασία της ομάδας. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ είναι σε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας και πολύ περισσότερο με τους στενούς του συνεργάτες. Κυρίως τον βοηθό του Αντόνιο Ιντάλγκο αλλά και τον γυμναστή Τόνι Γκιλ.

Νέα πρόσωπα στη σημερινή «πρώτη» θα είναι οι Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και Θωμάς Ιωάννου. Η ομάδα της Λάρνακας την Τρίτη 7 Ιουνίου θα αναχωρήσει για την Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, το οποίο θα διαρκέσει ένα 10ήμερο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ