aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤομάς, η μεγάλη επιστροφή! (pics)

Τομάς, η μεγάλη επιστροφή! (pics)

Mε πρωινή προπόνηση στο «ΑΕΚ Αρένα» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (Κυριακή (26/02, 16:00).

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ο Τομάς, όπως επίσης και ο Μιντίκκης. Εκτός έμειναν οι Τέτε και Ιωάννου, καθώς και οι νεαροί Μιχαήλ, Κακουλλής, Βασιλείου, Μούσιτς και Κωνσταντίνου που θα αγωνιστούν με την ομάδα Κ21.

Η προπώληση των εισιτηρίων από την Μπουτίκ του Σωματείου ολοκληρώνεται στις 14:00. Οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση (14:30) πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι φίλοι της ομάδας θα πάρουν θέση στην δυτική κεντρική εξέδρα του γηπέδου και παρακαλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματά στους δρόμους πίσω από την συγκεκριμένη εξέδρα.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από την γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτήριου στα 10 ευρώ, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ