Το ωραιότερο «γκολ» του Λαρένα!

Η Carlsberg που για 45 και πλέον χρόνια, μέσω του δημοφιλούς θεσμού του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής, τιμά και επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές για την αγωνιστικότητα, το ήθος και τις αρετές που επιδεικνύουν στους αγωνιστικούς χώρους και ταυτόχρονα συνεισφέρει το ποσό των 1000 ευρώ για κάθε αγωνιστικό μήνα, σένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, δεν θα μπορούσε να μην επιβραβεύσει και να στηρίξει την αξιέπαινη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για την ίδρυση και καθιέρωση του φιλανθρωπικού – εθελοντικού οργανισμού «Γκολ στη Ζωή», που στόχο έχει την προσφορά στη κοινωνία και τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, εκτιμώντας τους σκοπούς της δημιουργίας του ιδρύματος και με τη σύμφωνη γνώμη του αναδειχθέντα από την ψήφο των αθλητικών συντακτών, «Καλύτερου Ποδοσφαιριστή» του Επάθλου Carlsberg, για τον μήνα Απρίλιο 2017, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Χόρχε Λαρένα, αποφασίστηκε, όπως το χρηματικό βραβείο των 1000 ευρώ του επάθλου, αποδοθεί στο εν λόγω νεοσυσταθέν ίδρυμα, «Γκολ στη Ζωή».

Παραλαμβάνοντας την επιταγή, ο πρόεδρος του «Γκολ στη Ζωή» και επίσης ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, ευχαρίστησε τη Carlsberg και τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης, για την πολύχρονη, πολυσήμαντη και ουσιαστική προσφορά τους στο κυπριακό ποδόσφαιρο και στη κυπριακή κοινωνία ευρύτερα.

Αναφερόμενος στο Έπαθλο Carlsberg, είπε πως νιώθει περήφανος που είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που τιμήθηκαν με το βραβείο: «Το Έπαθλο Carlsberg είναι ο μακροβιότερος θεσμός μέσω του οποίου επιβραβεύεται το τίμιο παιχνίδι και αναδεικνύεται το ανθρώπινο πρόσωπο του ποδοσφαίρου. Είναι πάνω σ΄αυτές τις αρχές και αξίες που το «Γκολ στη Ζωή» στηρίζει την επιτυχία και την αναγνώριση του από την στην κοινωνία», επεσήμανε.

Ο Χόρχε Λαρένα, δήλωσε χαρούμενος για την βράβευση του και ευχαρίστησε την ΕΑΚ και τη Carlsberg για την τιμητική αυτή διάκριση που αποτελεί μοναδική στη καριέρα του. Περεταίρω ευχαρίστησε και τους συμποδοσφαιριστές του για τη συνεισφορά τους στην κατάκτηση του βραβείου. Ο Χόρχε, φυσικά όπως και οι υπόλοιποι ξένοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο Κυπριακό πρωτάθλημα, στηρίζει έμπρακτα αυτή τη συλλογική πρωτοβουλία, αφού αναμφίβολα ανήκει σε όλους τους Κύπριους, ξένους, εν ενεργεία και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

Εκ μέρους της Carlsberg, o διεθυντής Δημοσίων Σχέσεων Αντρέας Σμυρίλλης, συγχάρηκε τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη και τους ποδοσφαιριστές για την ίδρυση του ”Γκολ στη Ζωή” και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο ευάρεστο έργο που έχουν να επιτελέσουν και τους διαβεβαίωσε πως στην προσπάθεια τους αυτή, η Carlsberg θα είναι διπλά τους. Επίσης συγχάρηκε τον Χόρχε Λαρένα για την επιτυχία του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στη καριέρα του. Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την απονομή του επάθλου και της επίδοσης της επιταγής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ