aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Το λιγότερο άστοχη η αναφορά του Ιακωβίδη, αποτελούμε πρότυπο»

«Το λιγότερο άστοχη η αναφορά του Ιακωβίδη, αποτελούμε πρότυπο»

«Η ΑΕΚ παραπληροφορεί με τον προϋπολογισμό της», δήλωσε σήμερα ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας Άγης Ιακωβίδης και η ομάδα της Λάρνακας απάντησε μέσω του «Ράδιο Πρώτο».

Με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου, Κυριάκος  Δημητρίου, χαρακτήρισε άστοχη την αναφορά του Ιακωβίδη, τονίζοντας ότι οι κιτρινοπράσινοι λειτουργούν με πλήρη διαφάνεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:  «Εμείς δεν είχαμε καμία διάσκεψή σήμερα, είχαν όμως άλλοι και αναφέρθηκαν σε εμάς. Με όλο το σεβασμό σε όλες τις ομάδες και τους παράγοντες, θεωρώ το λιγότερο άστοχη την αναφορά (του κ. Ιακωβίδη) στην ΑΕΚ.

Εμείς λειτουργούμε με πλήρη διαφάνεια. Αποτελούμε πρότυπο λειτουργίας για τις υπόλοιπες ομάδες, όχι μόνο με το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή, αλλά με το γενικότερο τρόπο λειτουργίας του σωματείου, την οικονομική κατάσταση και διαχείριση.

Τι να πω άλλο; Μίλησε και δημόσια ο πρόεδρος για το ύψος του μπάτζετ μας (σ.σ. κοντά τα €2.600.000) Επαναλαμβάνω, η ΑΕΚ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, μπαίνουμε και στο δικό μας γήπεδο. Με κάθε σεβασμό και πάλι, αλλά ήταν τουλάχιστον άστοχη η συγκεκριμένη τοποθέτηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ