aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤίποτα λιγότερο από το τρίποντο

Τίποτα λιγότερο από το τρίποντο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πανέτοιμη να διεκδικήσει άλλους τρεις βαθμούς παρουσιάζεται η ΑΕΚ, η οποία θέλει απέναντι στον Ερμή να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας, χωρίς οποιαδήποτε απρόοπτα. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Λαμπάν και οι τραυματίες Τρουγιόλς, Χέφελ. Μέσα στις επόμενες μέρες θα διαφανεί αν κάποιος καταφέρει να είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΛ.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν, ο Πάμπλο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ την τριάδα στα στόπερ θα αποτελούν οι Καταλά, Μουρίγιο και Μοϊσόφ. Θέση διεκδικεί και ο Αντωνιάδης. Στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι ο Ακοράν και αριστερά ο Τέτε. Τη θέση του Λαμπάν αναμένεται να πάρει ο Κάσες, ενώ καιροφυλακτεί και ο Μπόλιεβιτς. Οι Λαρένα και Τομάς θα είναι οι άλλοι δυο ποδοσφαιριστές στον χώρο του κέντρου. Στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο Τολεμές και λίγο πιο πίσω του ο Τρισκόφσκι. Το σενάριο να αφήσει ο Ιδιάκεθ ένα-δύο παίκτες στον πάγκο για λόγους ξεκούρασης δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, μιας και μετά την επόμενη αγωνιστική θα υπάρξει διακοπή του πρωταθλήματος.

Αυτό που ζήτησε από τους παίκτες του ο Βάσκος τεχνικός είναι συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό και να μην αφήσουν τον Ερμή να γίνει επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Παίκτες όπως οι Εμεγκάρα και Κωνσταντίνου με την ταχύτητά τους είναι ικανοί να δημιουργήσουν προβλήματα και γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Το επιθετικό βάρος πέφτει στον Τολεμές, ο οποίος διανύει περίοδο εκπληκτικής αγωνιστικής φόρμας και είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Έχει ήδη σκοράρει 15 γκολ και θέλει άλλα πέντε για να κάνει ρεκόρ καριέρας. Βέβαια δεν είναι μόνο ο Τολεμές που είναι σε καλή κατάσταση, μιας και υπάρχουν επίσης οι Τρισκόφσκι, Ακοράν, Λαρένα που τον πλαισιώνουν στο σκοράρισμα και αποτελούν μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ