Την «πνίγει» το δίκιο

ΑΠΟ ΤΟ +6 ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ


Είναι αλήθεια ότι η ΑΕΚ απέναντι στην Ομόνοια δεν έκανε ιδιαίτερα καλό παιχνίδι.

Δεν ήταν η ΑΕΚ που μας έχει συνηθίσει και δεν μπόρεσε να πάρει στο τέλος της ημέρας έστω τον ένα βαθμό.

Έτσι, γνώρισε την ήττα από την Ομόνοια και έχασε εκ νέου σημαντικό έδαφος. Μια καλή ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει το ελάχιστο από την αναμέτρηση, που θα ήταν ο βαθμός. Δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να μείνει στο μηδέν.

Παίζοντας για 20 με 25 λεπτά καλό ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολο να κερδίσεις την Ομόνοια στην έδρα της. Στην ομάδα της Λάρνακας είναι πάγια τακτική να μη φωνάζουν για διαιτητικά λάθη, όμως «πνίγονται» από το γεγονός ότι εδώ και εβδομάδες η διαιτησία που τυγχάνει η ομάδα είναι κάκιστη και με σοβαρά λάθη σε βάρος της.

Κόντρα στην Ομόνοια θα μπορούσε να αποβληθεί ο Μπεμπέ, αφού στο 15’ μπορούσε να της δοθεί πέναλτι, ενώ γίνεται μεγάλος ντόρος αν ήταν ή όχι αποβολή η δεύτερη κίτρινη στον Καταλά.

Επίσης, στο πρώτο γκολ της Ομόνοιας υπάρχει υποψία για οφσάιντ, όμως ήταν εξαιρετικά δύσκολη φάση. Θυμίζουμε την κόκκινη του Καταλά με την ΑΕΛ και την κόκκινη του Μαρτσίνιακ με τη Νέα Σαλαμίνα, όπου και στις δυο περιπτώσεις η ΑΕΚ έπαιξε με παίκτη λιγότερο για πάνω από μια ώρα.

Όλα αυτά έχουν φέρει την ΑΕΚ από το +6 που ήταν, στο λάκκο με τα φίδια. Η ομάδα μετρά τρεις ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ και στα τρία αυτά παιχνίδια δεν τελείωσε με έντεκα παίκτες. Σίγουρα τα διαιτητικά λάθη που γίνονται δεν περνούν απαρατήρητα από τη διοίκηση και θα γίνουν ενέργειες για να σταματήσει αυτό το φαινόμενο.

Από την άλλη η ομάδα θα πρέπει να κάνει και την αυτοκριτική της για την αναμέτρηση με την Ομόνοια, γιατί στο αγωνιστικό μέρος θα μπορούσαν να γίνουν πολύ περισσότερα. Εκεί είναι που πρέπει να σταθεί ο Κρίστιανσεν και να προχωρήσει σε ανάλυση των λαθών που έγιναν και όχι να μείνουν στη διαιτησία που είχε τα λάθη της.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ