aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣυνάντηση με τον Αντώνη Κέζο

Συνάντηση με τον Αντώνη Κέζο

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 στο Σωματείο της ΑΕΚ συνάντηση ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου εξειδικευμένης προπόνησης FHIT SPORTS CENTER Αντώνη Κέζο, τον Τεχνικό Διευθυντή των Αναπτυξιακών Τμημάτων κο Κώστα Παναγίδη, τον Προπονητή των ομάδων U18 – U16 κον Χρίστο Αμύρωτο, τις 12 αθλήτριες που επιλέχθηκαν από τους Προπονητές για την αξιοποίηση-εξειδίκευση και ενδυνάμωση τους και τους γονείς αυτών.

Ο κος Αντώνης Κέζος, ο οποίος ανέλαβε τους τελευταίους μήνες την εξειδικευμένη προπόνηση των αθλητριών έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την ανταπόκριση τους στο δυσκολο και επίπονο πρόγραμμα των προπονήσεων, παρουσίασε στους γονείς τον τρόπο δουλείας του, τις σκέψεις και ανησυχίες του δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη σημασία της δημιουργίας προσωπικότητας από τις αθλήτριες.

Μετά την παρουσίαση από τον κορυφαίο γυμναστή των αποτέλεσμάτων (με εμπειρίες από σπουδαίες ποδοσφαιρικές ομάδες όπως ΑΕΚ Λάρνακας, Α.Ε.Κ. Κωνσταντινουπόλεως, Παναθηναικό, Ανόρθωση, Αποελ, Απόλλωνα) ακολούθησε συζήτηση με τους γονείς των αθλητριών σε πολύ καλό κλίμα στο οποίο τονίστηκε από όλες τις πλευρές η σημασία της συνέχειας του πρόγραμματος τοσο για τη σωματοδομή των αθλητριών όσο και για την καλλιέργεια δυνατής προσωπικότητας και ενίσχυσης της ψυχολογίας τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κον Αντώνη Κέζο για την πολύπλευρη του βοήθεια προς το Τμήμα μας, τη διατροφολόγο της Ομάδας κα Φλώρα Γιωργαλλά, τους κους Κώστα Παναγίδη και Χρίστο Αμύρωτο για την άψογη συνεργασία και ασφαλώς τις αθλήτριες για την υποδειγματική εικόνα που επιδεικνύουν στις προπονήσεις δείχοντας με τον πιο εμφαντικό τρόπο ότι η ΑΕΚ και η Λάρνακα γενικότερα μπορούν και πρέπει να είναι πρωταγωνιστές στα αθλητικά δρώμενα της Κύπρου. Τονίζεται για άλλη μια φορά προς τους γονείς των αθλητριών σε όλα μας τα τμήματα ότι στην ΑΕΚ όλα τα παιδιά αντιμετωπίζονται σαν δικά τους, με συνεχή στήριξη και παροχή κάθε δυνατής βοήθειας.

Μετά το πέρας της συνάντησης το Δ.Σ. της ΤΕΧΝΟΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας παρέθεσε δεξίωση στον Τεχνικό Διευθυντή, στους Προπονητές και στις αθλήτριες των Αναπτυξιακών Τμημάτων. Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης το Δ.Σ. τίμησε την αθλήτρια της ομάδας Ευγένια Καλλή για την πολύχρονη της προσφορά. Η Ευγενία θα μεταβεί στο εξωτερικό για σπουδές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ