aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣτην Ολλανδία ο Μυτίδης

Στην Ολλανδία ο Μυτίδης

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πληροφορίες φέρουν τον Νέστορα Μυτίδη να βρίσκεται από χθες στην Ολλανδία, με στόχο να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στη Ρόντα. Εξέλιξη η οποία θα φέρει νέα δεδομένα, μιας και η ΑΕΚ έχει αποταθεί στην Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών και περιμένει ενημέρωση για το όλο θέμα.

Σύντομα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα και θα διαφανεί ποια από τις δύο πλευρές έχει δίκιο, η ΑΕΚ ή ποδοσφαιριστής.

Απ’ εκεί και πέρα, ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει τις ενέργειές του για ενίσχυση της ομάδας. Γίνεται προσπάθεια για απόκτηση αριστερού μπακ και κεντρικού αμυντικού, ενώ είναι πολύ πιθανό ο Ταουντούλ να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΖ, μετά τον επαναληπτικό με τη Φολγκόρε.

Φέτος η ΑΕΚ θέλει να έχει ακόμη μεγαλύτερο βάθος και ισάξιες επιλογές σε όλες τις θέσεις, έτσι ώστε να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις την κατάκτηση του τίτλου. Στόχος του Ρόκα είναι να εντάξει στην ομάδα του ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ