aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣΟΚ: Επίθεση με τσεκούρι στον Κρόιφ!

ΣΟΚ: Επίθεση με τσεκούρι στον Κρόιφ!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

ΣΟΚ στον Τζόρντι Κρόιφ! Ο Ολλανδός τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ προσπαθούσε να παρκάρει το αυτοκίνητο του, έπεσε θύμα ενός εκνευρισμένου άνδρα, ο οποίος τράβηξε τσεκούρι και τον απείλησε, χωρίς ευτυχώς τραγικές συνέπειες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της έγκυρης ιστοσελίδας του Ισραήλ ο πρώην τεχνικός διεθυντής της ΑΕΚ είχε μία έντονη λογομαχία κοντά σε ένα πάρκινγκ όπου βρισκόταν με έναν συνεργάτη του. «Θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωγία», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Ένας άνδρας τσακώθηκε με τον προπονητή της ομάδα και ξαφνικά πάνω στην έντονη λογομαχία των δύο ανδρών, τράβηξε τσεκούρι από το αυτοκίνητο του με σκοπό να χτυπήσει τον Κρόιφ! Μόλις, όμως, είδε πως εκεί μαζεύτηκαν αρκετοί μάρτυρες, έβαλε το τσεκούρι στη θέση του και έφυγε. Ο Κρόιφ πρόλαβε και έβγαλε φωτογραφία τα νούμερα του αυτοκινήτου και είπε σε μάρτυρα που βρισκόταν κοντά στη σκηνή: «Πρώτη φορά τσακώθηκα για μία θέση πάρκινγκ!. Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ