aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣε πολύ καλό δρόμο

Σε πολύ καλό δρόμο

Τρίτο σερί φιλικό για την ΑΕΚ που κερδίζει και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ! Οπότε και τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά όσον αφορά στην ετοιμότητα της ομάδας για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η προχθεσινή νίκη με 4-0 απέναντι στην αδύναμη Μπαλζάν Μάλτας δεν μπορεί να είναι το πιο σοβαρό κριτήριο, όμως αποτελεί άλλη μια ένδειξη ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ο Αντόνιο Ιντάλγκο για μια ακόμη φορά ανακάτεψε την τράπουλα. Τοποθέτησε τον Σαϊθάρ κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας τον Μιντίκκη, στην αντίθετη πλευρά τον Εγγλέζου και τους Μοΐσοφ, Χαραλάμπους στο κέντρο της οπισθοφυλακής.

Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκε ο Λαμπάν με τον Ορτίθ και λίγο πιο μπροστά τους ο Χαραλαμπίδης. Στο δεξί άκρο της επίθεσης ήταν ο 17χρονος Κωνσταντίνου, γιος του Γιάννου Σταυρινού και εγγονός του πρώην επιθετικού του Πεζοπορικού Σταυρινού Κωνσταντίνου. Ο νεαρός δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Στο αριστερό «φτερό» ήταν ο Τέτε και στην κορυφή της επίθεσης ο Άλβες.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με πέρσι είναι κάτι που διατήρησε τη χημεία του συνόλου και έκανε τη δουλειά του τεχνικού τιμ πιο εύκολη, ακόμη και χωρίς τον προπονητή. Η πρόβα τζενεράλε για την ΑΕΚ ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών της στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ είναι αύριο κόντρα στην Ομόνοια. Το φιλικό θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα διεξαχθεί στο ΓΣΖ.

Ο Ιδιάκεθ αναμένεται το Σάββατο να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη Γέιδα και το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στην Κύπρο τη Δευτέρα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έρθει και ο Ακοράν, το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ και αναμένεται ότι θα δηλωθεί στη λίστα για τα ευρωπαϊκά ματς. Την ίδια ώρα, ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει το ψάξιμο για ενίσχυση. Έχει στρέψει την προσοχή του στην απόκτηση τερματοφύλακα, αριστεροπόδαρου στόπερ και αριστερού μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ