aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣαν… ταξίδι στον χρόνο (pics)

Σαν… ταξίδι στον χρόνο (pics)

ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΟΥ ΓΙΑΞΗ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ ΣΤΟ ΡΑΖΓΚΡΑΝΤ)

Εντάξει, δεν το λες και το πιο… υπερσύγχρονο γήπεδο της Ευρώπης. Παρ’ όλα αυτά, η «Λουντογκόρετς Αρένα» δεν έχει καμία σχέση με την πόλη στην οποία βρίσκεται.

Αν και το Ράζγκραντ φαίνεται σαν μια πόλη που έχει μείνει πίσω στον χρόνο και περπατώντας την μεταφέρεσαι στη δεκαετία του ’90, το γήπεδο στο οποίο θα αγωνιστεί το βράδυ της Πέμπτης η ΑΕΚ κόντρα στη Λουντογκόρετς, παρότι μικρό, είναι όμορφο και κυρίως μοντέρνο, δίνοντάς σου την αίσθηση πως ανήκει αλλού και… μεταφέρθηκε με γερανό στη συγκεκριμένη περιοχή!

Το μεσημέρι της Τετάρτης, την ώρα της συνέντευξης Τύπου του Αντόνι Ζντράφκοφ και λίγες ώρες πριν οι δύο ομάδες ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους στον αγωνιστικό χώρο του «Λουντογκόρετς Αρένα», γίνονταν οι τελευταίες ετοιμασίες, με την τοποθέτηση των πινακίδων του Γιουρόπα Λιγκ.

Στις φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε μεταξύ άλλων την εξέδρα «Μότσι» (το πέταλο στο οποίο αναγράφεται «1945»), που πήρε το όνομά της από τον εν ενεργεία αμυντικό της ομάδας, καθώς και την εξέδρα στην οποία θα φιλοξενηθούν οι περίπου 300 φίλαθλοι της ΑΕΚ (το απέναντι πέταλο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ