aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠτήση αύριο ή μεθαύριο

Πτήση αύριο ή μεθαύριο

Μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε ξεκαθαρίσει πότε θα αναχωρήσει η αποστολή της ΑΕΚ για τη Βόρεια Ιρλανδία, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο ματς με την Κλίφτονβιλ. Κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θέλει να γίνουν δύο προπονήσεις στον τεχνητό τάπητα του Σόλιτουντ, γι’ αυτό και επιθυμεί να πραγματοποιηθεί αύριο η πτήση. Σε περίπτωση όμως που δεν γίνει εφικτό αυτό, κάτι που είναι το πιο πιθανό, θα διεξαχθεί προπόνηση αύριο σε τεχνητό τάπητα στη Λάρνακα.

Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν χθες από το ρεπό που πήραν μετά την άφιξή τους από το Σαν Μαρίνο, όπου αντιμετώπισαν τη Φολγκόρε στον επαναληπτικό. Προπονήθηκαν το πρωί, κάτι που θα κάνουν και κατά τη σημερινή ημέρα.

Μέσω των προπονήσεων που θα μεσολαβήσουν μέχρι την Πέμπτη, ο Βάσκος προπονητής θα αποφασίσει πώς θα παρατάξει την ομάδα απέναντι στους Βορειοϊρλανδούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ