aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠόλος έλξης ο Νάτσο Κάσες

Πόλος έλξης ο Νάτσο Κάσες

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες το τελευταίο και μεγαλύτερο απόκτημα της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Ο Νάτσο Κάσες πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στη Λάρνακα και θα είναι «παρών» στο σημερινό fan day όπου θα γίνει και η παρουσίαση του φετινού ρόστερ. Ο Ισπανός μέσος πέρασε και από ιατρικές εξετάσεις και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν το Μεσαιωνικό Κάστρο.

Η όλη εκδήλωση θα αρχίσει στις 19:00 με το fan day και στις 20:30 θα ακολουθήσει η παρουσίαση του ρόστερ. Η είσοδος για τους φίλους της ΑΕΚ θα είναι ελεύθερη, ενώ μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν με παιχνίδια, να πάρουν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές, να αγοράσουν προϊόντα από την Μπουτίκ ΑΕΚ και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Τα νέα αποκτήματα της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν είναι οι Σόρια, Ρουσιάς, Αντωνιάδης και Νάτσο Κάσες. Στα σκαριά βρίσκονται κι άλλες μετεγγραφικές κινήσεις που θα γίνουν, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει άλλη μία προσθήκη με κοινοτικό παίκτη άνω των 22. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποχωρήσουν δύο ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ και οι επικρατέστεροι είναι οι Γαρίδο και Ορτίθ.

Ο Νάτσο Κάσες δεν έχει δηλωθεί στον κατάλογο για τον πρώτο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Αν η ΑΕΚ επιθυμεί να τον έχει στη διάθεσή της μπορεί να το κάνει μιας και η ΟΥΕΦΑ της δίνει τη δυνατότητα για μία αλλαγή στη συγκεκριμένη λίστα μέχρι και 24 ώρες πριν από τον πρώτο αγώνα.

Ο ενθουσιασμός στις τάξεις του κόσμου είναι πολύ μεγάλος μετά και την απόκτηση του Νάτσο Κάσες και όλοι περιμένουν να δουν τον μεγάλο αυτό ποδοσφαιριστή, ο οποίος άφησε την ομάδα της καρδιάς του, την Σπόρτινγκ Χιχόν, μετά από 22 χρόνια παρουσίας (από τις ακαδημίες της!) για να έρθει στην ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ