Ολοταχώς για ρεκόρ… διαρκείας


ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στις 6 Ιουνίου, η διοίκηση της ΑΕΚ είχε ανακοινώσει την έναρξη της διάθεσης των καρτών διαρκείας, για μια θέση στο νέο ιδιόκτητο γήπεδο του συλλόγου. Ένα δεκαήμερο μετά, ο κόσμος δείχνει την «τρέλα» του για την ομάδα και τη μεγάλη δίψα που έχει για να βρεθεί στο νέο γήπεδο και να στηρίξει τους κιτρινοπράσινους.

Τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν διατεθεί σε αυτό το μικρό διάστημα πλησιάζουν τα 1.000, ενώ πέρσι είχαν βρει κάτοχο κάτι παραπάνω από 900. Σε δέκα μέρες, αγοράστηκαν από οπαδούς της ΑΕΚ περισσότερα διαρκείας από την περσινή σεζόν.

Αυτή την περίοδο έχουν προτεραιότητα για να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, οι 650 μέτοχοι της εταιρείας του γηπέδου. Ο κάθε μέτοχος δικαιούται να κλείσει θέσεις για την οικογένειά του, συν ακόμη δύο θέσεις.

Μέχρι το τέλος του μήνα που έχουν προτεραιότητα οι μέτοχοι, ο αριθμός των διαρκείας θα αυξηθεί. Ακολούθως θα έχουν προτεραιότητα τα μέλη της ΑΕΚ και μετά η πώληση θα είναι ανοικτή για όλους τους φιλάθλους.

Αναμένεται ότι σύντομα, ο κόσμος των κιτρινοπράσινων θα σημειώσει ρεκόρ αγοράς διαρκείας. Ο κόσμος δείχνει διψασμένος και αποφασισμένος να κάνει το «ΑΕΚ Αρένα» μια «καυτή» έδρα, όπως φαίνεται και από τη διάθεση των διαρκείας.

Στα μετεγγραφικά, μέχρι χθες δεν προέκυψε νεότερο. Γίνονται επαφές με διάφορους ποδοσφαιριστές όμως είναι γεγονός ότι από την ημέρα που η ομάδα της Λάρνακας πήγε στην Πολωνία για προετοιμασία, παρατηρείται μια ηρεμία στο μετεγγραφικό σκηνικό.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει επικοινωνία με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ασχέτως αν απουσιάζει ακόμη. Ο Τόνι Γκιλ άλλωστε σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ναι μεν είναι σημαντική η απουσία του προπονητή, όμως είναι σε καθημερινή επαφή μαζί του και τον κρατά ενήμερο για όλα όσα συμβαίνουν.

Χθεσινά δημοσιεύματα στην Ισπανία αποθέωναν τον Ιδιάκεθ για την πολύ καλή δουλειά που κάνει στη Γέιδα και τονίζουν την εξαιρετική σχέση που έχει με τους παίκτες του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ