aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Καταλά αντέχει, ο χρόνος υποχωρεί

Ο Καταλά αντέχει, ο χρόνος υποχωρεί

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο χρόνος είναι ανίκητος, αλλά ο Νταβίδ Καταλά αποδεικνύεται άξιος αντίπαλός του! Χθες, για ακόμα μία φορά τα τελευταία χρόνια, ο Καταλανός κεντρικός αμυντικός επιβραβεύτηκε με ανανέωση συμβολαίου ενός έτους από τη διοίκηση της ΑΕΚ. Απόφαση που πάρθηκε από τον νέο τεχνικό διευθυντή, Άντερ Μουρίγιο, ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσα μπορεί να προσφέρει ο αρχηγός των κυπελλούχων.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Σίγουρος για την επιλογή του ο Μουρίγιο

Έστω και αν έφτασε τα 38 του χρόνια, μάλλον δύσκολα θα βάλει κάποιος ξανά το χέρι του στη φωτιά, για να ισχυριστεί πως ο Καταλά θα αγωνιστεί για ακόμη μία σεζόν και μετά θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Πλέον, καλό είναι να κρατηθεί μία… πισινή, αφού η παρουσία του εντός του γηπέδου αποδεικνύει πως η βιολογική ηλικία του δεν άφησε ακόμα τα σημάδια της στην απόδοσή του.

Διαβάστε επίσης: Οι επόμενες κινήσεις του Μουρίγιο

Άλλωστε, το μαρτυρούν οι συμμετοχές του σε 43 παιχνίδια της λήξασας αγωνιστικής περιόδου. Ήταν παρών στο πρώτο ματς της σεζόν με τη Λίνκολν στις 29 Ιουνίου 2017 και στον τελικό κυπέλλου με τον Απόλλωνα στις 16 Μαΐου 2018. Σταθερός στην απόδοσή του και σίγουρα ένας από τους πρωταγωνιστές της στη σεζόν. Το μόνο βέβαιο, θα φορά την κιτρινοπράσινη φανέλα ώς το καλοκαίρι του 2019 και… βλέπουμε. Ένα άλλο ερώτημα βεβαίως που θα περιμένει να απαντηθεί, είναι πού θα σταματήσει ο αριθμός συμμετοχών του, αφού μετρά 220 από το καλοκαίρι του 2012.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ