aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ «καυτός» μήνας των κιτρινοπράσινων

Ο «καυτός» μήνας των κιτρινοπράσινων

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά και την ανακοίνωση της ΚΟΠ σχετικά με τους ορισμούς των εξ αναβολής αγώνων, είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ μέσα στον Σεπτέμβριο έχει να ανέβει ένα… βουνό. Και αυτό γιατί θα πρέπει να δώσει έξι παιχνίδια σε διάστημα 24 ημερών. Κάτι που σημαίνει ότι θα παίζει ένα παιχνίδι ανά τέσσερις μέρες. Σίγουρα δεν θα είναι ό,τι πιο εύκολο για την ομάδα της Λάρνακας που θα έχει ένα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα.

«Καυτός» μήνας, λοιπόν, για την ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Στις 10 Σεπτεμβρίου θα κληθεί να δώσει το πρώτο ματς στο πρωτάθλημα κόντρα στην Καρμιώτισσα εντός έδρας, που εντάσσεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Στις 14 Σεπτεμβρίου και πάλι εντός έδρας θα υποδεχθεί τη Δόξα, στον εξ αναβολής αγώνα της πρεμιέρας.

Στις 18 του ίδιου μήνα η ΑΕΚ θα παίξει εκτός έδρας με τον Απόλλωνα (4η αγωνιστική), στις 21 Σεπτεμβρίου θα δώσει το εξ αναβολής ματς με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι (2η αγωνιστική), στις 25 η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Ανόρθωση και στις 2 Οκτωβρίου θα αναμετρηθεί με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».

Το γεγονός αυτό, ότι θα δηλαδή η ΑΕΚ θα δώσει μαζεμένα ματς σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, είναι κάτι που προβληματίζει έντονα την τεχνική ηγεσία. Θα πρέπει να γίνει διαχείριση του ρόστερ αυτό το διάστημα για να αποφευχθούν συμπτώματα κόπωσης και τραυματισμοί που ενδεχομένως να «πληγώσουν» την ομάδα.

Τελικά η ΑΕΚ δεν προχώρησε στην απόκτηση άνεργου ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών. Μένει με το ρόστερ όπως είχε διαμορφωθεί προηγουμένως. Οι Ιδιάκεθ και Ρόκα πιστεύουν ότι είναι ικανό να πετύχει τους στόχους της ομάδας και πλέον ο τεχνικός διευθυντής αρχίζει να σκέφτεται τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μπορεί να είναι πολύ νωρίς, όμως ο Τσάβι Ρόκα δουλεύει με τέτοιο τρόπο που δεν πρέπει να αποκλείεται να έχει ήδη εντοπίσει πιθανούς μετεγγραφικούς στόχους και μέχρι τον Δεκέμβριο θα τους θέσει υπό το μικροσκόπιό του.

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ