aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ιραόλα ψάχνει για να βρει λύσεις

Ο Ιραόλα ψάχνει για να βρει λύσεις

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πιθανό είναι το σενάριο ο Αντόνι Ιραόλα να διατηρήσει την τριάδα στο κέντρο της άμυνας και κόντρα στον Ερμή. Ένας λόγος που τον βάζει σε σκέψεις είναι και ο τραυματισμός του Ιγκόρ, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός πλάνου. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ πέρασε από εξετάσεις, που δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό και σύντομα θα επιστρέψει στη διάθεση του προπονητή του.

Εντούτοις, τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν την ΑΕΚ, η οποία έχει εκτός πλάνου τους Τρισκόφσκι, Γιάννου, Αντωνιάδη, Ασούπρε και Ακοράν, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Η απουσία του Ακοράν πονοκεφαλιάζει αρκετά, όπως και του Ίγκορ, και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα επιλέξει ο Ιραόλα και πως θα παρατάξει την ομάδα του.

Ο Ιωάννου προπονείται αναμένεται να είναι στην αποστολή και δεν αποκλείεται να πάρει και φανέλα βασικού. Ο Μοϊσόφ είναι άγνωστο αν θα είναι αποστολή, καθώς εδώ και τρεις μήνες η επιστροφή του πάει από αναβολή σε αναβολή. Έτσι, ο Βάσκος προπονητής τεχνικός έχει έντονο πονοκέφαλο, μιας και δεν έχει πολλές επιλογές και θα χρειαστεί να κάνει κάποιες… αλχημείες.

Η ΑΕΚ ψάχνει νίκη στο πρωτάθλημα από τις 24 Νοεμβρίου όταν επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 1-0. Από τότε δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τρίποντο. Κόντρα στον Απόλλωνα παρουσίασε βελτίωση και αντίδραση, δείχνοντας πως άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της. Το θέμα είναι να δώσει και συνέχεια και να μπορέσει απέναντι στον Ερμή που «καίγεται» και αυτός για βαθμούς να πάρει το ζητούμενο. Δεν θα είναι εύκολο αλλά δεν πάει άλλο και πρέπει να μπει ένα τέλος στην κατρακύλα.

Στα μετεγγραφικά, οι προσπάθειες συνεχίζονται από τον Άντερ Μουρίγιο, ο οποίος είναι σε επαφές με ποδοσφαιριστές και περιμένει τα νεότερα. Η ΑΕΚ θέλει έναν επιτελικό και έναν ακραίο επιθετικό, που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά και ο τεχνικός διευθυντής είναι πολύ προσεκτικός σε ό,τι θα επιλέξει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ