«Ο Ιδιάκεθ είναι πλέον ανεπιθύμητος στις τάξεις των ΑΕΚτζήδων»

Η οπαδική σελίδα ΑΕΚ1994.com αναφέρεται στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση και τονίζει πως στον κόσμο επικρατεί αίσθημα οργής και πως εύκολα μπορεί κάποιος να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ είναι πλέον ανεπιθύμητος στις τάξεις των ΑΕΚτζήδων.

Αναλυτικά:

«Πιάνοντας το αίσθημα οργής που επικρατεί στον κόσμο μετά την ψεσινή επιεικώς κακή εμφάνιση – αποκλεισμό από το πρώτο παιχνίδι, εύκολα μπορεί κάποιος να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ είναι πλέον ανεπιθύμητος στις τάξεις των ΑΕΚτζήδων! Όσο καλή δουλειά κι’ αν κάνει κατα τ’ άλλα ο συγκεκριμένος προπονητής, βγάζει μόνος του τα μάτια του με συγκεκριμένες επιλογές οι οποίες καταδικάζουν την ομάδα σε αποτυχία εκπλήρωσης των στόχων της. Το μεγαλύτερο κακό είναι αυτό.

Η απαξίωση από τον κόσμο είναι σχεδόν καθολική και ίσως να έφτασε η ώρα για μια γενναία απόφαση! Μπορεί να μην είμαστε ούτε προπονητές, ούτε ειδικοί περί ποδοσφαίρου, κάποια πράγματα όμως δυστυχώς βγάζουν μάτι. Ξεκάθαρα, μόνο με κατάκτηση τίτλου, θα γυρίσει το σε βάρος του κλίμα. Τίποτα λιγότερο.

Υ.Γ.: Την ερχόμενη Κυριακή, η ομάδα μας δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ είναι να είμαστε ξανά εκεί!».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ