aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ «διαβολάκος» έκανε τη ζημιά

Ο «διαβολάκος» έκανε τη ζημιά

Ένας δαιμόνιος «διαβολάκος» που στο μπόι δεν σου γεμίζει το μάτι (είναι, δεν είναι 1.70μ…) και δεν είχε να επιδείξει ιδιαίτερες ικανότητες και επιτυχίες στο σκοράρισμα, σκόρπισε –πολύ νωρίς– τα όνειρα της ΑΕΚ για συνέχιση της πορείας της στο Γιουρόπα Λιγκ.

Τ’ όνομα αυτού Γιαν Σίκορα! Ένας ποδοσφαιριστής στα 22 του χρόνια, που στην περσινή σεζόν έκανε το άλμα κι από την Μπρνο πήγε στη Λίμπερετς, χωρίς ωστόσο να λάμψει με την παρουσία του.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι σε 21 παιχνίδια είχε πετύχει όλο κι όλο ένα τέρμα! Χθες σε 41 λεπτά πρόλαβε να πετύχει χατ τρικ και οδήγησε την ομάδα του στη μεγάλη νίκη με 3-0 και την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ακόμη και ο συμπαίχτης του Λούκας Ποκόρνι. Διαβάστε εδώ το γιατί.

Η αλήθεια είναι ότι εκμεταλλεύτηκε στο ακέραιο τη βοήθεια των συμπαικτών του, ιδιαίτερα του Μίλαν Μπάρος και του Βουκχ που του έδωσαν έτοιμα γκολ στο πιάτο, αλλά ο «μικρός» έκλεψε την παράσταση χθες βράδυ στο Λίμπερετς.

Με γκολ στο 8’, στο 15’ και στο 41’, έβαλε τη σφραγίδα του στην αναμέτρηση που δεν είχε ιδιαίτερο σασπένς στην επανάληψη. Τρεις προσπάθειες είχαν στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο οι Τσέχοι κι ευστόχησαν και στις τρεις!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ