aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΝιώθουν ότι ήρθε η ώρα του τίτλου στη Λάρνακα

Νιώθουν ότι ήρθε η ώρα του τίτλου στη Λάρνακα

Με μοναδικό στόχο τον τίτλο μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών η Τεχνοοικία ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και φέτος θα επιδιώξει να «σπάσει» την κυριαρχία του Sabbianco Απόλλωνα.

Οι κιτρινοπράσινες προχώρησαν σε αρκετές αλλά προσεγμένες κινήσεις ενίσχυσης, ενώ έφεραν και έναν νέο τεχνικό, τον Ούγγρο Λάζλο Χολοσέι, ο οποίος θέλει να οδηγήσει την ομάδα σε τίτλους. Στο προπονητικό επιτελείο βρίσκεται ως βοηθός ο Ιάκωβος Κουμή.

Στο ρόστερ εντάχθηκαν οι Αμερικανίδες Σιάννον Ντούκαν (ακραία) και Τζόρνταν Σκοτ (διαγώνια), η Ουκρανή Κατερίνα Ντουντνίκοβα (ακραία), ενώ σπουδαία κίνηση ενίσχυσης θεωρείται η απόκτηση της Τατιάνα Mουντρίτσκαγια από το Καζακστάν, με παρουσία και διακρίσεις στην Κύπρο.

Εάν η Καζακστανή, της οποίας ολοκληρώνεται η αποθεραπεία μετά από τραυματισμό που είχε τον Φεβρουάριο, εμφανιστεί σε καλή κατάσταση, τότε η Τεχνοοικία ΑΕΚ αποκτά άλλη δυναμική.

Επίσης, επανήλθαν οι Σοφία Γεωργίου και Λήδα Σολωμονίδου, ενώ διατηρήθηκαν οι διεθνείς Άντρεα Χαραλάμπους (αρχηγός) και Ελένη Μοσφιλιώτη, ενώ οι Στέλλα Ιωάννου και Νικολέτα Στυλιανού θα έχουν πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα τη φετινή χρονιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ