aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μόνο… Σπαρτάκ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η ΑΕΚ ξεπέρασε ανώδυνα το εμπόδιο της Κλίφτονβιλ και προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου θ’ αντιμετωπίσει την Σπαρτάκ Μόσχας, μια από τις παραδοσιακότερες δυνάμεις του ρωσικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα της Λάρνακας γνώριζε από την αρχή ότι ο δρόμος της στη διοργάνωση θα ήταν ανηφορικός και δύσκολος, γι’ αυτό ψυχολογικά είναι απόλυτα προετοιμασμένη για τις διπλές αναμετρήσεις κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Μένει, λοιπόν, να προετοιμαστεί κατάλληλα και αγωνιστικά, έτσι ώστε να αυξήσει και τις πιθανότητές της για να κάνει την έκπληξη και να προκριθεί αυτή στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ιμανόλ Ινιάκεθ και οι παίκτες του θα απολαύσουν το σημερινό ρεπό τους, και από αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για να πιάσουν δουλειά ενόψει Σπαρτάκ Μόσχας. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα στο Αρένα Ατκρίτιε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ