aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Με τον μεγαλύτερο ίσως αντίπαλο...»

«Με τον μεγαλύτερο ίσως αντίπαλο…»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ μίλησε στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, με τον μεγαλύτερο ίσως αντίπαλο, ο οποίος παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει κατακτήσει τα τελευταία πρωταθλήματα και ξέρουμε πόσο δύσκολο και σκληρό θα είναι το παιχνίδι. Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου, αλλά την ίδια στιγμή έχουμε τη φιλοδοξία και την επιθυμία να κερδίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί θα είναι αρκετά καλό για μας, την ομάδα και τους φιλάθλους. Θα είναι πολύ καλό συναίσθημα για μας να αφιερώσουμε τη νίκη στους φιλάθλους μας. Η ομάδα είναι έτοιμη και απόλυτα συγκεντρωμένη».

Μάλιστα ο Ιδιάκεθ έκανε και έκκληση στον κόσμο να αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ομάδας: «Συνήθως επαναλαμβάνουμε τα ίδια, αλλά είναι μεγάλη αλήθεια για μας και τον κόσμο. Τους χρειαζόμαστε, ειδικά σε τέτοιου είδους μεγάλα παιχνίδια με μεγάλους αντιπάλους. Πρέπει να είμαστε 12 στο “ΑΕΚ Αρένα”. Το σπίτι μας πρέπει να είναι κοντά στους παίκτες. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια υπάρχουν μερικές δύσκολες στιγμές, που μπορεί ο αντίπαλος να είναι καλύτερος. Για να αντεπεξέλθεις των δυσκολιών θα πρέπει να έχεις τον κόσμο δίπλα σου».

Από πλευράς ποδοσφαιριστών ο Τζοάν Τομάς ανέφερε: «Είναι ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς είμαστε καλά, το τελευταίο μας παιχνίδι ήταν πολύ καλό και θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αυτό τον τρόπο. Εάν αποδώσουμε όπως μπορούμε είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι δεν αρχίσαμε τόσο καλά τη σεζόν, αλλά τους χρειαζόμαστε. Είναι μεγάλο παιχνίδι, η παρουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντική, η στήριξή τους βοηθά την ομάδα να αγωνίζεται με παίκτη παραπάνω, τους περιμένουμε στο γήπεδο και θα εκτιμήσουμε πάρα πολύ την παρουσία τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ