Με τον αέρα και τη φόρα της

Η ΑΕΚ με το 3-2 του πρώτου αγώνα είναι σχεδόν και με τα δυο πόδια στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ...


ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ούτε να αγχωθεί ούτε να εντυπωσιάσει ούτε να βάλει τον εαυτό της σε δύσκολη θέση χρειάζεται. Η ΑΕΚ με το 3-2 του πρώτου αγώνα είναι σχεδόν και με τα δυο πόδια στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Ιδιάκεθ είναι να παρουσιαστούν σοβαροί, να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο και να κάνουν το παιγνίδι τους.

Το σκορ της πρώτης αναμέτρησης δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή της λαρνακιώτικης ομάδας να κάνει κάποιες διαφοροποιήσεις, αν το επιθυμεί. Ο Ιδιάκεθ πολύ πιθανόν να δώσει φανέλα βασικού στον Μπόλιεβιτς, μιας και ο Λαμπάν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Χαραλαμπίδης. Άλλες αλλαγές δύσκολα θα προκύψουν.

CYTAVISION - Live Sports

Το κλίμα στην ομάδα της Λάρνακας είναι πολύ καλό και όλοι θέλουν να κάνουν το τέσσερα στα τέσσερα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στις πολύ δύσκολες διπλές αναμετρήσεις με τη Σπάρτακ Μόσχας. Η ομάδα της Λάρνακας ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της με απογευματινή προπόνηση στο ΓΣΖ η οποία ήταν κλειστή για το κοινό. Ερωτηματικό ενόψει της σημερινής αναμέτρησης αποτελεί η παρουσία του κόσμου. Με το εισιτήριο στα 15 ευρώ, το σκορ του πρώτου αγώνα να είναι τέτοιο και να ακολουθεί σε μια βδομάδα και το ματς με τη Σπάρτακ, ίσως να επηρεάσει την προσέλευση.

Στα μετεγγραφικά για την ώρα δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι το σημαντικό. Ο Τσάβι Ρόκα δεν φαίνεται να βιάζεται ιδιαίτερα, αν και έχει αξιολογήσει κάποιες περιπτώσεις επιθετικών. Πιθανόν να περιμένει να δει και την εξέλιξη των αναμετρήσεων με τη Σπάρτακ και μετά να κάνει την τελική του κίνηση. Πάντως, σε περίπτωση που αποκτηθεί κοινοτικός άνω των 21 ετών, τότε θα πρέπει κάποιος ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο επικρατέστερος είναι ο Σαϊθάρ Σορόα.