aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε τα «θέλω» του Ιδιάκεθ

Με τα «θέλω» του Ιδιάκεθ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Πάφο μπήκε στην τελική της ευθεία. Η ομάδα της Λάρνακας δεν θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αφήσει βαθμούς στην έδρα της και γι’ αυτό προετοιμάζεται κατάλληλα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό και όλοι αισιοδοξούν ότι με την απαιτούμενη σοβαρότητα θα έρθει το πολυπόθητο τρίποντο. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ μάλλον θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Τρουγιόλς είναι ετοιμοπόλεμος και ίσως πάρει φανέλα βασικού μετά από έναν περίπου μήνα. Σε αυτή την περίπτωση θα μείνει στον πάγκο ο Μουρίγιο, ο οποίος μπορεί στα τελευταία παιχνίδια να είναι πολύ καλός, όμως είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και χρειάζεται ειδική μεταχείριση. Από εκεί και πέρα είναι πιθανή και μια αλλαγή στη μεσαία γραμμή, με τον Τομάς να διεκδικεί φανέλα βασικού. Στην επίθεση δύσκολα θα αλλάξει κάτι, μιας και η ομάδα δείχνει να έχει καλό ρυθμό.

Για τον Ιδιάκεθ και τους παίκτες του η αναμέτρηση με την Πάγο κρίνεται σημαντική. Θέλουν η ομάδα να παραμείνει στην κορυφή και να πάνε υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Ένας από τους στόχους της ΑΕΚ είναι να καταστήσει την Αρένα μία πολύ «καυτή» έδρα και αν αναλογιστούμε ότι μετρά μόλις μία ήττα από την ημέρα που μπήκε στο νέο της γήπεδο στο πρωτάθλημα, σε μεγάλο βαθμό το έχει πετύχει. Αυτό που χρειάζεται είναι πειθαρχία και να συνεχίσει να βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ