aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε τα «μάτια» των Τρισκόφσκι και Καταλά

Με τα «μάτια» των Τρισκόφσκι και Καταλά

Δηλώσεις στη κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια, παραχώρησαν οι Ιβάν Τρισκόφσκι και Καταλά, οι οποίοι κατέθεσαν την άποψή τους για το παιχνίδι.

Τρισκόφσκι: «Είναι εξαιρετικά σημαντική νίκη. Η Ομόνοια προερχόταν από δύο σερί νίκες και είχε καλή ψυχολογία. Προερχόμασταν από την ισοπαλία με την Νέα Σαλαμίνα και την ήττα στο Γιουρόπα Λιγκ και είχαμε λίγη πίεση. Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά και φτάσαμε στη νίκη. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη την χρειαζόμασταν για την αυτοπεποίθηση μας και τώρα θα έχουμε το πρόγραμμα να ξεκουραστούμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ανταπεξέλθουμε. Να δουλέψουμε σκληρά και να συνεχίσουμε»

Καταλά: «Είναι τρεις πολύτιμοι βαθμοί. Ξέραμε πόσο καλή ομάδα είναι η Ομόνοια και δουλέψαμε όλοι μαζί πολύ σκληρά μέσα στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Είμαι μία χαρά, μάτωσα αλλά είμαι καλά. Δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σερί παιχνίδια. Θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο αλλά το απολαμβάνουμε. Θέλαμε να παίξουμε στην Ευρώπη και έχουμε ένα δυνατό ρόστερ για να αντεπεξέλθουμε. Δυστυχώς δεν μπορούσα να παίξω στην Ευρώπη και αυτό με στεναχώρησε. Πλέον όμως είμαι καλά και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ