Με στόχο να κάνει «ατομικό» ρεκόρ


Ενώ τα έργα για την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, η διοίκηση ανακοίνωσε χθες ότι θα παρουσιάσει τα πακέτα των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2016-17.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στις 12:00 στα γραφεία του συλλόγου. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι φίλοι της ΑΕΚ περιμένουν με αγωνία να ακούσουν τις τιμές των διαρκείας.

Αναμένεται πάντως να είναι ιδιαίτερα ελκυστικές, σε σχέση πάντα με το γεγονός ότι η ομάδα της Λάρνακας θα αγωνίζεται πλέον στο ολοκαίνουργιο ιδιόκτητο γήπεδό της. Αναμένεται ότι η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι τεράστια και εκτιμάται ότι θα «σπάσει» κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Δεν αποκλείεται ο αριθμός να φτάσει τα 3.000 εισιτήρια, αφού εκτιμάται ότι πολύς κόσμος που μέχρι σήμερα δεν αγόραζε διαρκείας, θα θελήσει να έχει μόνιμη θέση στο νέο γήπεδο για να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας του.

Οι φίλοι της ΑΕΚ περιμένουν με αγωνία την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου αλλά και την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν. Το νέο γήπεδο θα αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς φίλους της ομάδας και θεωρείται δεδομένο ότι η διάθεση των διαρκείας θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ