aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε όλα της τα... όπλα η ΑΕΚ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Με όλα της τα… όπλα η ΑΕΚ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Με πρωινή προπόνηση στο ΑEK ARENA ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της AEK για το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (Κυριακή 21/01, 16:00). Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, δίτερμα σε μικρό χώρο και τελειώματα φάσεων. Εκτός αποστολής έμειναν οι Πανκόφ, Mιχαήλ και Τούμπας.

Η πώληση εισιτηρίων για τους φίλαθλους της ομάδας για την Βόρεια Κερκίδα του ΓΣΠ γίνεται ΜΟΝΟ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ στην διεύθυνση www.cfa.com.cy. Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ υπάρχει σχετικό banner που παραπέμπει στην πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα.

Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.

H πώληση των εισιτηρίων  θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (20/01). Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από την γηπεδούχο ομάδα στα 10 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 5 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ.

Για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια μπορείτε να απευθυνθείτε στα Γραφεία του Σωματείου ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά (24655999). Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου τα Γραφεία θα είναι ανοικτά και σήμερα Σάββατο από τις 15:00-18:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ