aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜάχη μέχρι τέλους για σέντερ φορ

Μάχη μέχρι τέλους για σέντερ φορ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σήμερα θα εκπνεύσει η καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος και ακόμη δεν έχει προχωρήσει στην απόκτηση επιθετικού η ΑΕΚ. Ο Τσάβι Ρόκα έθεσε ψηλά τον πήχη και γι’ αυτό καθυστερεί τόσο πολύ στην εξεύρεση ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Αντρέ Άλβες στην κορυφή της επίθεσης.

Πρόθεση του Καταλανού τεχνικού διευθυντή είναι η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών, όμως δεν βρήκε έγκαιρα τον κατάλληλο και περιμένει μέχρι την υστάτη. Αν υπάρχει πιθανότητα να έρθει παίκτης άνω των 21 την τελευταία ημέρα της μετεγγραφικής περιόδου είναι κάτι άγνωστο για την ώρα. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο κάποιος άλλος θα δει την πόρτα της εξόδου και ένα τέτοιο σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αν και δεν πρέπει να το αποκλείσουμε τελείως.

Ο Ρόκα θέλει να φέρει νεαρό παίκτη που θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα και όχι απλά για να συμπληρώνει το δίτερμα στις προπονήσεις. Θέλει να έχει μια αξιόλογη επιλογή πίσω από τον Άλβες και από τη στιγμή που δεν βρήκε αυτό που ήθελε δεν προχώρησε.

Ένα σενάριο που υπάρχει είναι να μην γίνει άλλη κίνηση ενίσχυσης. Ο Τσάβι Ρόκα δεν θέλει να φέρει παίκτη για τον οποίον δεν θα είναι σίγουρος ή θα αποτελεί μεγάλο ρίσκο για την ομάδα. Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά την τελευταία μέρα της μετεγγραφικής περιόδου και όπως είναι λογικό, ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινοπράσινων βρίσκεται στο τρέξιμο για να εντοπίσει κάποιο «λαβράκι», που θα είναι σε θέση να δώσει επιπλέον επιλογές στην επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ