aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛαρένα: «Έφθασε η ώρα για τον τίτλο!»

Λαρένα: «Έφθασε η ώρα για τον τίτλο!»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ήταν ένα από τα πρόσωπα της πρεμιέρας στο «ΑΕΚ Αρένα». Με το γκολ-βολίδα που πέτυχε έγραψε το όνομά του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία της ΑΕΚ, αφού έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκόραρε στην «Αρένα».

Ο λόγος για τον Χόρχε Λαρένα, ο οποίος μίλησε στο «Goal» για το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε αλλά και την εμπειρία του στο νέο γήπεδο. Μεταξύ άλλων θεωρεί ότι έφθασε η ώρα για ένα τίτλο.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Όχι μόνο γιατί πέτυχα το πρώτο γκολ στο “ΑΕΚ Αρένα”, αλλά περισσότερο για τη νίκη και το μεγάλο πάρτι που στήθηκε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι οι οπαδοί μας άξιζαν αυτό το πάρτι, άξιζαν αυτή την επιτυχία, όπως και η διοίκηση του συλλόγου. Το “ΑΕΚ Αρένα” είναι ένα πολύ καλό γήπεδο. Ο κόσμος είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο, τον νιώθουμε κοντά μας, τον χρειαζόμαστε, είτε είναι ντέρμπι είτε είναι φαινομενικά εύκολο παιχνίδι, σε όλα», είπε ο Ισπανός μέσος.

Στην ΑΕΚ θέλουν και απαιτούν πρωτάθλημα! «Και εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα, όμως είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο», ανέφερε ο 35χρονος άσος και πρόσθεσε: «Πηγαίνουμε βήμα-βήμα, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα δούμε. Ελπίζουμε να κατακτήσουμε έναν τίτλο με το τέλος της σεζόν. Έχουμε τον ίδιο κορμό τα τελευταία χρόνια, το ίδιο στιλ παιχνιδιού, γνωρίζει ο ένας τον άλλο, σημαντικό στοιχείο για να γίνεσαι όλο και καλύτερος. Ο νέος προπονητής, το νέο προσωπικό. Είμαστε χαρούμενοι και έχουμε αυτοπεποίθηση, γι’ αυτό παίζουμε τόσο καλά».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον κόσμο, του οποίου η παρουσία ήταν εντυπωσιακή στο παρθενικό ματς στο «ΑΕΚ Αρένα»: «Συγχαρητήρια στον κόσμο μας. Θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους. Όλοι αξίζουμε έναν τίτλο». Το κλίμα στην ομάδα της Λάρνακας είναι εξαιρετικό, καλύτερα δεν θα μπορούσαν να ήταν τα πράγματα για τους πρωτοπόρους του φετινού πρωταθλήματος. Στην ΑΕΚ προσβλέπουν σε συνέχεια στο απόλυτο των βαθμών και στα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν θα πάνε με φόρα για το καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ