aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚοντά στα 2.500 τα πακέτα εισιτηρίων

Κοντά στα 2.500 τα πακέτα εισιτηρίων

Αυξήθηκε αισθητά η κίνηση των πακέτων εισιτηρίων για τα τρία εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ στην Ευρώπη. Η αυριανή αναμέτρηση με τη Ζυρίχη στο ΓΣΠ έχει ωθήσει αρκετό κόσμο να «τρέξει» και να προμηθευτεί το πακέτο, το οποίο προσφέρεται σε καλές τιμές.

Στα 50 ευρώ είναι για όσους δεν έχουν κάρτες διαρκείας και στα 30 ευρώ για τους κατόχους των διαρκείας. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ΑΕΚ για να εξυπηρετήσει καλύτερα τον κόσμο της θα κρατήσει ανοικτά τα γραφεία του σωματείου από τις 8:30 το πρωί ώς και τις 18:00 σήμερα και αύριο, ημέρα του αγώνα.

Για την ώρα έχουν διατεθεί περίπου 2.500 πακέτα, ένας αριθμός αρκετά ικανοποιητικός και ο οποίος αναμένεται να αυξηθεί. Είναι πολύ σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές να νιώσουν ότι θα έχουν τη στήριξη του κόσμου. Το ΓΣΠ δεν θα θυμίζει Αρένα και είναι σημαντικό όσοι πάνε γήπεδο να σπρώξουν την ομάδα με τη φωνή και τα συνθήματά τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ