aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλήρωση με προοπτική για την ΑΕΚ…

Κλήρωση με προοπτική για την ΑΕΚ…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η τυχερή της χθεσινής κλήρωσης ήταν η ΑΕΚ, μιας και κληρώθηκε να αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Καρμιώτισσα-ΠΑΕΕΚ. Ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στις δυο ομάδες έληξε 5-1, με μεγάλη νικήτρια την ομάδα της Κερύνειας και στον σημερινό επαναληπτικό αναμένεται να σφραγίσει το εισιτήριο. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα έχει εύκολο έργο στα προημιτελικά του κυπέλλου, αν και εφόσον αγωνισθεί με σοβαρότητα στις διπλές αναμετρήσεις και αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Τότε, εύκολα ή δύσκολα, η ομάδα της Λάρνακας θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Ο θεσμός του Κυπέλλου, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, είναι ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ. Από τη στιγμή που η κλήρωση έφερε βατό αντίπαλο τότε οι προοπτικές είναι μεγαλύτερες. Αύριο θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των δυο αναμετρήσεων από την ΚΟΠ.

Η ΑΕΚ εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στα ημιτελικά του κυπέλλου και θα υπάρχει η μεγάλη προοπτική για να φθάσει ακόμη πιο μακριά. «Δεν το κρύβουμε ότι έχουμε ευνοηθεί με βάση το γεγονός ότι κληρωθήκαμε με μία ομάδα της Β΄ Κατηγορίας. Θα το δούμε αυτό το παιχνίδι όμως όταν έρθει η ώρα του. Είμαστε το φαβορί, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Δεν έχουμε προκριθεί από την κλήρωση. Θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος στο θεσμό του Κυπέλλου και δεν το κρύβουμε», ανέφερε μετά την κλήρωση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Πάνε πολλά χρόνια που η ΑΕΚ έχει να φθάσει μέχρι τον τελικό του κυπέλλου και από τη στιγμή που η ομάδα είναι μακριά από τον μεγάλο της στόχο που είναι το πρωτάθλημα, βλέπει το κύπελλο ακόμη πιο «ζεστά». Αν θα τα καταφέρει να φθάσει μέχρι το τέλος, ο χρόνος ασφαλώς θα το δείξει. Επί της παρούσης η προσοχή βρίσκεται στο εκτός έδρας παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή με αντίπαλο την Πάφος FC, όπου η ομάδα της Λάρνακας θέλει να ολοκληρώσει με νίκη την πρώτη φάση του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ