aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚάτι θυμίζει… κάτι θυμίζει, αλλά με μία σημαντική διαφορά

Κάτι θυμίζει… κάτι θυμίζει, αλλά με μία σημαντική διαφορά

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι με μαθηματική ακρίβεια είναι ο ποδοσφαιριστής που με τα τέρματά του οδήγησε την ΑΕΚ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου την ομάδα της Λάρνακας περιμένει η Τρεντσίν Σλοβακίας. Ο Σκοπιανός επιθετικός, δεν έγινε μονάχα ο κορυφαίος σκόρερ όλων εποχών όσων αφορά στο τέρματα παικτών κυπριακών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (15 γκολ και δεύτερος ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς με 12).

Διαβάστε επίσης: Στο πάνθεον του κυπριακού ποδοσφαίρου ο Ιβάν Τριτσκόφσκι (vid)

Πέτυχε άλλη μία ατομική κορυφαία επίδοση στην ευρωπαϊκή καριέρα του, με έξι γκολ σε τέσσερις αγώνες. Έξι γκολ ο Σκοπιανός επιθετικός πέτυχε και τη σεζόν 2016-17, πάλι με τη φανέλα της ΑΕΚ,  αλλά σε οκτώ αγώνες. Με τον Ερυθρό Αστέρα (2008-09) και τον Λέγκια Βαρσοβίας (2015-16) δεν σκόραρε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ με τον ΑΠΟΕΛ πέτυχε ένα γκολ τη σεζόν 2010-11 και ένα την επόμενη (2011-12). Ένα τέρμα σημείωσε και με την Κλαμπ Μπριζ το 2012-13, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη δεύτερή του σεζόν στην ΑΕΚ (2017-18).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ