aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙδίακεθ: «Δεν περιμέναμε το ματς αυτό να δούμε την αξία του Άλβες»

Ιδίακεθ: «Δεν περιμέναμε το ματς αυτό να δούμε την αξία του Άλβες»

Πανευτυχής για το ονειρικό ποδαρικό στην ΑΕΚ Αρένα ήταν ο τεχνικός της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδίακεθο οποίος πέραν των δηλώσεων για την εμφάνιση και την ευρεία νίκη της ομάδας του, ευχαρίστησε τον κόσμο.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς στο νέο μας σπίτι. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα. Θεωρώ ότι με έναν τέτοιο πρόεδρο η ΑΕΚ μπορεί να φτάσει πολύ μακριά και να δώσει χαρά στον κόσμο της», είπε αρχικά.

«Όσον αφορά τον αγώνα, κάναμε ένα πολύ συγκεντρωμένο ξεκίνημα και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Σκοράραμε δύο γρήγορα γκολ που ανάγκασε τον αντίπαλο να βγει από την άμυνά του. Στην επανάληψη κυνηγήσαμε περισσότερα γκολ, δίνοντας όμως έμφαση στο να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό. Παρά το μέτριο ξεκίνημα στη συνέχεια ήμασταν πιο σοβαροί και φτάσαμε στο τέταρτο γκολ», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Για το αν πάμε για πρωτάθλημα, θα σας απαντήσω ότι κοιτάμε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα ξεχωριστά. Υπάρχει φιλοδοξία για το μέλλον αλλά επιμένω ότι κοιτάμε κάθε Σαββατοκύριακο ξεχωριστά. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα γκολ του Αντρέ, αλλά δεν περιμέναμε σήμερα για να δούμε την αξία του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ