aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙδιάκεθ: «Δεν νομίζω να επιστρέψω...»

Ιδιάκεθ: «Δεν νομίζω να επιστρέψω…»

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ, μίλησε στον «Active» (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα». Ο Ισπανός τεχνικός εξέφρασε τα συναισθήματα του για την φετινή πορεία της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στα κλειδιά της σεζόν και ξεκαθάρισε τους λόγους της αποχώρησης του.

Για τα συναισθήματά του μετά τον τελικό κυπέλλου είπε: «Ένιωθα υπέροχα, έβλεπα όλους στην ΑΕΚ να το πανηγυρίζουν με την ψυχή τους. Αυτό το κύπελλο είναι ένα τρόπαιο που ήθελε η ομάδα. Έχουμε προσφέρει χαρά σε όλη την ομάδα».

Διαβάστε επίσης: Ιδιάκεθ: «Απίστευτο αυτό που έκαναν οι παίκτες μου»

Για το κλειδί που καθόρισε το αποτέλεσμα του τελικού ανέφερε: «Το πνεύμα της ομάδας, όλοι στην ομάδα ήμασταν σαν οικογένεια. Δεχθήκαμε γκολ σε δύσκολο σημείο, μπήκαμε στα αποδυτήρια αποφασίσαμε ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και τα καταφέραμε».

Στο γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα πριν από τον τελικό κυπέλλου απάντησε: «Ήταν μια απόφαση την οποία πήραμε από κοινού. Ήμουν πολύ τυχερός, γιατί η σχέση μας με την διοίκηση ήταν πολύ καλή και ξεκάθαρη. Θα ήταν καλό και για τους δύο μας να κάνουμε μια αλλαγή, ήμουν δύο χρόνια στην ΑΕΚ και έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να φύγω, θα είμαι πάντα οπαδός της ομάδας και θα την έχω πάντα στην καρδιά μου».

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Άνοιξε την πόρτα και αποχώρησε ο Ιδιάκεθ

Ποια ήταν το κλειδιά σ’ αυτή την σεζόν για την ΑΕΚ; «Ξεκίνησε δύσκολα αλλά κατέληξε με ένα ιδανικό τρόπο. Ήμασταν άτυχοι με την Πλζεν στην Λάρνακα έπρεπε να κερδίσουμε. Η φάση του πέναλτι στον Τέτε με τον ΑΠΟΕΛ μας σημάδεψε και όταν χάσαμε από τον Απόλλωνα αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε στο να κατακτήσουμε το κύπελλο και να βγούμε στην Ευρώπη».

Για το επίπεδο που βρίσκεται το Κυπριακό πρωτάθλημα σχολίασε: «Είναι ψηλό το επίπεδο, πολλοί εκτός Κύπρου δεν το αναγνωρίζουν αλλά Απόλλωνας και ΑΠΟΕΛ παίζουν πολύ συχνά σε Ευρωπαϊκούς ομίλους».

Διαβάστε επίσης: «H απόφαση για διαζύγιο με Ιδιάκεθ πάρθηκε πριν τον τελικό» (ανακοίνωση)

Για το αν μετάνιωσε για κάποιες επιλογές του στην ΑΕΚ ξεκαθάρισε: «Σίγουρα έκανα λάθη αλλά έδωσα το 100% των δυνάμεων μου. Πάντα έψαχνα το καλύτερο για την ΑΕΚ και είμαι περήφανος που κατάφερα ότι κατάφερα με την ομάδα της Λάρνακας».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν θα επέστρεφε στο πρωτάθλημα μας ανέφερε: «Δεν το νομίζω, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις σίγουρα. Ένα κομμάτι της καρδιάς μου ανήκει στην ΑΕΚ είμαι απόλυτα συνδεδεμένος με την ομάδα αλλά δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ