aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ δυνατότητα πάντως υπάρχει για την ΑΕΚ

Η δυνατότητα πάντως υπάρχει για την ΑΕΚ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Τύπος και οι οπαδοί της ΑΕΚ αποδίδουν ευθύνη για τα σκαμπανεβάσματά της, στον υψηλό μέσο όρο ηλικίας του έμψυχου δυναμικού της. Απέμειναν περίπου δύο μήνες ώς τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και δεν θα αργήσει η ώρα που θα γίνει λόγος για πολλοστή φορά, για φρεσκάρισμα με την απόκτηση νεαρότερων ποδοσφαιριστών. Ο λόγος φυσικά ανήκει στον Τσάβι Ρόκα, ο οποίος θα κληθεί να πάρει την απόφαση.

Πάντως, αν το αποφασίσει, ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινοπρασίνων θα έχει την ευχέρεια να το πράξει. Του την προσφέρουν τα δεδομένα που επικρατούν αναφορικά με τα υφιστάμενα συμβόλαια. Χθες αναφερθήκαμε στα συμβόλαια του καταλόγου Α που λήγουν, σήμερα παρουσιάζουμε όλου του ρόστερ σε συνδυασμό με την ηλικία των παικτών.

Αρχή με τους Χουάν-Πάμπλο Κολίνας και Αντώνη Γιωργαλλίδη, οι οποίοι αποτελούν τη δυάδα κάτω από το τέρμα. Δεν έχουν συμφωνία για τη νέα σεζόν και η ηλικία τους είναι κάτι που σίγουρα προβληματίζει. Ειδικά του 40άρη Πάμπλο. Επίσης ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Καταλά που «πατά» στα 38 του, του Νέλσον που πλησιάζει τα 35, του σχεδόν 37άρη Λαρένα και του Τρουγιόλς που είναι στα 28 του. Επίσης, ολοκληρώνονται οι δανεισμοί των νεαρών Πανκόφ και Μαλόκου για τους οποίους η ΑΕΚ δεν έχει δικαίωμα ανανέωσης.

Τι θα πράξει και πώς θα χειριστεί τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές ο Ρόκα, είναι κάτι που θα το εξετάσει σε μεταγενέστερο στάδιο. Πάντως, οι Καταλά, Ακοράν, Λαρένα και Κολίνας είναι βασικά εργαλεία φέτος για τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ενώ ο Νέλσον έχει αρχίσει να παίρνει θέση βασικού στα τελευταία παιχνίδια. Είναι δεδομένο ότι ο Καταλανός θα ζυγίσει καλά όλα τα δεδομένα, προτού πάρει σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες θα αφορούν τη στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν. Για την ώρα, αυτό που προέχει είναι να κλείσει η σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως όλοι επιθυμούν και ονειρεύονται: με την κατάκτηση του κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ