aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Για να παλέψουμε μέχρι τέλους με τον ΑΠΟΕΛ...»

«Για να παλέψουμε μέχρι τέλους με τον ΑΠΟΕΛ…»

Στη 6η στροφή στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σε ένα μεγάλο ντέρμπι τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Ο προπονητής Τόμας Κρίστιανσεν, καθώς και ο Ζοάν Τομάς έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.

«Έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι εάν θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Μετά το παιχνίδι που προηγήθηκε και την ήττα από την Ομόνοια ο Απόλλωνας είναι σίγουρο ότι θέλει πολύ την νίκη και θα είναι ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας. Εάν όμως θέλουμε να παλέψουμε μέχρι τέλους με το ΑΠΟΕΛ χρειαζόμαστε απαραίτητα την νίκη.

Κάθε φορά που παίζουμε στην Λεμεσό έχουμε καλή στήριξη από τον κόσμο μας και το Σάββατο, αλλά και σε όλα τα παιχνίδι μέχρι το τέλος χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου περισσότερο από ποτέ», δήλωσε ο Δανός τεχνικός.

«Σίγουρα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι το επόμενο. Όλα τα παιχνίδια στα πλέι-οφ είναι σημαντικά, είμαστε δύο βαθμούς πίσω από το ΑΠΟΕΛ και σίγουρα αυτό το παιχνίδι κρίνει πάρα πολλά. Εάν τα καταφέρουμε να κερδίσουμε θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για να παλέψουμε μέχρι τέλους για τον τίτλο. Ήταν πολύ σημαντική η στήριξη από τον κόσμο μέχρι στιγμής και θα είναι ακόμη πιο σημαντική στα πέντε παιχνίδια που απομένουν. Δεν γνωρίζουν πραγματικά πόσο μας βοηθάνε και πόσο νιώθουμε την υποστήριξη στον αγωνιστικό χώρο. Εύχομαι και όλοι στην ομάδα εύχονται να συνεχίσουν να μας στηρίζουν γιατί απέμειναν λίγα παιχνίδια», δήλωσε ο Ισπανός μέσος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ