aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιστρέφει Κύπρο ο Τόνιο!

Επιστρέφει Κύπρο ο Τόνιο!

Σε προχωρημένες επαφές με τον Τόνιο Ραμίρεθ είναι ο Άντερ Μουρίγιο. Ο τεχνικός διευθυντής των Λαρνακέων αποφάσισε ν’ αλλάξει ριζικά το ρόστερ της ομάδας στις θέσεις των τερματοφυλάκων με τους Πάμπλο Κολίνας και Αντώνη Γιωργαλλίδη ν’ αποχωρούν.

Ο Βάσκος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ προσέγγισε τον πρώην συμπαίκτη του, Τόνιο, και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Ο Τόνιο αγωνίστηκε με επιτυχία στην ΑΕΚ τη διετία 2014-16, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια  ανήκε στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Φέτος, αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια, τα τέσσερα ως βασικός.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας της Λάρνακας, δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του. Προσφάτως ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, κάτι όμως που ίσως να μην αποδειχτεί αποτρεπτικός παράγοντας σε ενδεχόμενη συμφωνία του με τους κιτρινοπράσινους.

Ο λόγος είναι ότι δεν αποτελεί πρώτη επιλογή στη βασική ομάδα και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι πιθανό να τον εξιτάρει. Ο Τόνιο είναι 31 ετών, σε καλή ηλικία δηλαδή για τερματοφύλακα και είναι αποδεδειγμένο πως μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη λύση κάτω από τα γκολπόστ της κυπελλούχου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ