aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕπαγγελματίας ο Μιχαήλ

Επαγγελματίας ο Μιχαήλ

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ υπέγραψε ο τερματοφύλακας Γιάννης Μιχαήλς, με τη διοίκηση του λαρνακιώτικου συλλόγου να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών.

«Με την συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας του ο Μιχαήλ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο νεαρός τερματοφύλκας προέρχεται από τις Ακαδημίες της ομάδας μας και αυτό το γεγονός μας γεμίζει με περηφάνια, ενώ ελπίζουμε το παράδειγμα του να ακολουθήσουν σύντομα και άλλοι ποδοσφαιριστές», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Επίσης, ο νεαρός κίπερ παραχώρησε και δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ: «Είμαι περήφανος που θα είμαι μέλος της ομάδας την νέα σεζόν και τα επόμενα χρόνια. Όπως όλοι στην ομάδα, έτσι και εγώ ανυπομονώ για την στιγμή που η ομάδα θα μπει και θα αγωνιστεί στο νέο γήπεδο. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για το καλό της ομάδας και θέλω να υποσχεθώ ότι θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές τερματοφυλάκων Γιώργο Παπασάββα και Γιώργο Τούμπα για την βοήθεια και την στήριξη που μου παρέχουν».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ