aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕντάθηκε η μουρμούρα…

Εντάθηκε η μουρμούρα…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα που γνώρισε η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα έχει ταρακουνήσει για τα καλά το σωματείο της Λάρνακας. Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ παρουσιάστηκε απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα χλωμή, δίχως ιδέες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας φλύαρη και ανούσια υπεροχή.

Οι επιλογές του Ισπανού τεχνικού ούτε αυτή τη φορά του βγήκαν και πλέον οι δυο ήττες στα πέντε πρώτα παιχνίδια της σεζόν δεν φέρνουν σε καμία περίπτωση ικανοποίηση. Κάθε άλλο. Τι έφταιξε όμως και έφτασε η ΑΕΚ σ’ αυτό το σημείο; Η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να προηγηθεί νωρίς με ένα πρώην παίκτης της ΑΕΚ, τον Κωνσταντίνο Μιντίκκη, και απ’ εκεί και πέρα κλείστηκε στα καρέ της. Οι κιτρινοπράσινοι είχαν κατοχή μπάλας, αλλά μέχρι εκεί. Η μπάλα από τη μεσαία γραμμή και τους ακραίους επιθετικούς δεν έφτανε στην αντίπαλη περιοχή εύκολα και δεν υπήρχαν λύσεις απέναντι σε μία κλειστή άμυνα.

Ο Ιδιάκεθ φέρει σημαντικό μερίδιο ευθύνης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και ο μοναδικός υπαίτιος της νέας ήττας. Δεν διάβασε ούτε και αυτό το παιχνίδι σωστά, ίσως να μην αξιολόγησε σωστά κάποιες επιλογές του και ήρθε η νέα ήττα. Μία ήττα που αυξάνει τη μουρμούρα και την απογοήτευση του κόσμου, η οποία όμως δεν θέτει εκτός στόχων την ΑΕΚ, φτάνει να βρει άμεσα τη δύναμη και να αντιδράσει. Η διοίκηση αναμένεται να εξετάσει μαζί με την τεχνική ηγεσία την κατάσταση.

Βεβιασμένες ενέργειες και αποφάσεις δεν πρόκειται να πάρει, ούτε θα κάνει κινήσεις πανικού. Ακολουθεί το παιχνίδι με την Ανόρθωση στην «Αρένα» και με νίκη το κλίμα ανατρέπεται. Για να έρθει όμως η νίκη, θα πρέπει να υπάρξουν πολλές και σημαντικές βελτιώσεις στο αγωνιστικό κομμάτι. Στα δυο παιχνίδια που έλειψε ο Τρισκόφσκι η ΑΕΚ γνώρισε ισάριθμες ήττες. Δεν γίνεται να είναι τόσο εξαρτημένη από κάποιους παίκτες. Πρέπει να βρει λύσεις άμεσα και αυτό είναι αποκλειστικά ευθύνη του Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ