aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕγκλωβισμένη στην Πράγα η ΑΕΚ! (pics)

Εγκλωβισμένη στην Πράγα η ΑΕΚ! (pics)

Δεν έφτανε η ήττα και ο αποκλεισμός της ΑΕΚ, η αποστολή είναι εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο της Πράγας, αφού ακόμη δεν έχει πάρει την πτήση της επιστροφής.

Η προγραμματισμένη πτήση για την Λάρνακα ακυρώθηκε, αφού υπήρχε σοβαρή βλάβη στο αεροπλάνο και άπαντες βρίσκονται εκεί από τα μεσάνυχτα, με τον κόσμο να είναι εξοργισμένος και τους ποδοσφαιριστές εξαντλημένους από την κούραση.

Στην αρχή βρέθηκαν 27 θέσεις σε ένα ξενοδοχείο και αποφασίστηκε να δοθούν στους ποδοσφαιριστές. Μεταφέρθηκαν εκεί οι ποδοσφαιριστές, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ο Τσάβι Ρόκα και ο γιατρός της ομάδας, όμως επειδή δεν υπήρχαν θέσεις (!) επέστρεψαν και πάλι στο αεροδρόμιο.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσπαθούν να βρουν λύση για να μπορέσουν να επιστρέψουν όλοι στην Κύπρο, αλλά προς το παρόν ουδείς γνωρίζει πότε θα γίνει αυτό. Υπάρχει τρομερή νωχελικότητα και αδιαφορία, ενώ ο κόσμος θέλει απλά να μάθει πότε θα επιστρέψει στο σπίτι του. Ήδη η χθεσινή ήττα και η εμφάνιση δεν απασχολεί, πλέον, κανένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ