aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔύσκολα για Βέργο (Τι αναφέρουν στην Ελλάδα)

Δύσκολα για Βέργο (Τι αναφέρουν στην Ελλάδα)

Δύσκολα θα προχωρήσει η απόκτηση του Νίκου Βέργου από την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ελλάδα, ο ποδοσφαιριστής θα παραχωρηθεί εκτός απροόπτου στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport24.gr:

“H ανάγκη για ενίσχυση στον Ηρακλή είναι αναγκαία. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή μείνει ως έχει η ομάδα, τότε η παραμονή στη Super League θα καταστεί πολύ δύσκολος στόχος. Πάντως διαρρέεται πως όλα θα πάνε καλά και μέσα στην εβδομάδα ο Γηραιός θα αποκτήσει ενημερότητα.

Δύο παίκτες που εκτός απροόπτου θα φορέσουν τη φανέλα της ομάδας, πάντα με την προϋπόθεση ότι θα έχει εξασφαλιστεί φορολογική ενημερότητα, είναι οι Νίκος Βέργος και Αλέξανδρος Κούρος. Ο πρώτος έπαιξε την περασμένη σεζόν στην Έλτσε, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Ο 20χρονος θέλει να αγωνιστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το ίδιο ισχύει και με τον Κούρο. Ο 23χρονος έχει συμφωνήσει με τον Ηρακλή και αν όλα κυλήσουν ομαλά μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ο νυν αμυντικός του Ατρόμητου θα λύσει το συμβόλαιό του και θα υπογράψει στον Ηρακλή. Ξαναλέμε όμως, όλα αυτά με την προϋπόθεσης της ενημερότητας. Και κάτι ακόμα που αξίζει να σημειωθεί:

Οι άνθρωποι του Ηρακλή σκέφτονται και τη λύση του Διαμαντή Χουχούμη για το αριστερό άκρο της άμυνας. Στον Παναθηναϊκό λένε, όμως, ότι δεν τον αφήνουν ελεύθερο και πως τον παραχωρούν δανεικό”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ