aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔίτερμα, ρεπό και «ανοικτή»

Δίτερμα, ρεπό και «ανοικτή»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την εβδομάδα με σημερινό οικογενειακό δίτερμα. Αύριο θα πάρουν ρεπό οι ποδοσφαιριστές του Άντονι Ιραόλα και μεθαύριο Δευτέρα (2 Ιουλίου) θα πραγματοποιηθεί η «ανοικτή» προπόνηση (18:00) στο ΑΕΚ Αρένα. O κόσμος που επιθυμεί να παρευρεθεί μπορεί να το κάνει από την ανατολική εξέδρα του γηπέδου των κιτρινοπρασίνων.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης θα αναχωρήσει η αποστολή της ΑΕΚ για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό σκέλος της προετοιμασίας. Η βασική προτεραιότητα για τον Άντερ Μουρίγιο είναι η απόκτηση δεξιού μπακ. Θεωρεί πως είναι απαραίτητο το έγκαιρο κλείσιμο της εκκρεμότητας, ώστε να υπολογίζεται ο νέος ακραίος οπισθοφύλακας της ΑΕΚ για το πρώτο παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ.

Από εκεί και πέρα, αναγκαία κρίνεται επίσης η απόκτηση σέντερ μπακ, ενώ για το κέντρο και το «φτερό» υπάρχει περισσότερη άνεση χρόνου, καθώς υπάρχουν επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ