aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔελτίο με μπηχτές η ΑΕΚ

Δελτίο με μπηχτές η ΑΕΚ

Το δελτίο Τύπου της ΑΕΚ για τον σημερινό αγώνα στέκεται, μεταξύ άλλων, στο πέναλτι που κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ και στην αγκωνιά του Σάλαϊ στον Καταλά: «Παρά το γεγονός ότι δεν υστέρησε η ομάδα μας δέχθηκε την ήττα με 3-1 στο ντέρμπι του ΓΣΠ με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ. Ισορροπημένο το παιχνίδι στο ξεκίνημα, χωρίς κάποια εκ των δύο ομάδων να επιβάλει τον ρυθμό της. Στο 21′ η ομάδα μας ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, μπαλιά του Λαρένα, γύρισμα του Τέτε και μονοκόμματο σουτ του Φλοριάν.

Στο 31ο λεπτό ο ΑΠΟΕΛ ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μοράις, σε φάση που ο Τέτε έπαιξε καθαρά την μπάλα προ του Ενσούε. Στο 37′ η αγκωνιά του Σάλαϊ στον Καταλά έμεινε ατιμώρητη, ενώ στο 39′ ο Aκοράν είδε το σουτ του να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι. Η ομάδα μας συνέχισε και στην επανάληψη να βρίσκει τους τρόπους για να γίνεται απειλητική με Φλοριάν (48′), Καταλά (49′), Τομάς (58′).

Στο 76′ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα για πρώτη φορά στο παιχνίδι με το σουτ του Εφραίμ από το κέντρο του γηπέδου να καταλήγει στα δίχτυα. Η ομάδα μας απείλησε με Φλοριάν (82′) και Τρισκόφσκι (88′) και όταν όλα είχαν κριθεί δέχθηκε το 3-1 στο 92′ από τον Ενσούε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ